Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Bo hos oss

Välkommen hem! Hos oss bor du hos Eskilstunas största hyresvärd som äger och förvaltar över 7000 bostäder runt om i staden. Vi erbjuder boende både i och utanför Eskilstuna. Var vill du bo och vilket område passar dig bäst?

Funderar du på att flytta till Eskilstuna?

Det tycker vi låter som en bra idé! I Eskilstuna är vardagen enklare. Avstånden är korta och utbudet tillgängligt. Stadens puls och naturens lugn finns alltid nära till hands. Du blir mer närvarande. I din egen tillvaro – och andras. Läs mer på hemsidan FlyttatillEskilstuna.se

Mina Sidor

På Mina Sidor kan du själv göra din felanmälan, titta på fakturor och läsa mer om din bostad.

Läs mer

Om Kfast

Kfast bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Eskilstuna, från bostäder till förskolor och äldreomsorg. Vi är det samhällsbyggande fastighetsbolaget som utvecklar Eskilstuna – så att livet får plats och platser får liv.

Läs mer

Regn, rusk och varma sköna höstdagar

Regn, rusk och varma sköna höstdagar. Vädret under hösten kan bjuda på allt från strålande solsken till kyliga höstdagar, det varierande vädret gör att elementen inte alltid hänger med att ställa om temperaturen hemma. Vill du…

Läs mer

Våra bostadsområden

Vi har bostäder runt om i hela Eskilstuna, såväl centralt som på landet. Vad passar dig bäst? Här kan läsa mer om våra bostadsområden för att ta reda på vart du helst vill bo.

Läs mer