Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Brunnsbacken

Strax söder om centrum, mellan stadskärna och friluftsområde, ligger lummiga Brunnsbacken med sina gröna gårdar och lekplatser. I närheten flyter Eskilstuna-ån sakta förbi. Stadsdelen byggdes i början av 1960-talet.

I Brunnsbacken finns bland annat servicebutik, pizzeria och frisör. Närbelägna Fröslunda centrum har ett bredare serviceutbud där du även finner bensinstation, post,, frisör, mat- och servicebutik samt vårdcentral.

Som boende i Brunnsbacken har du tillgång till flera fina lekplatser och en inhägnad basketplan/bollplan. Inom fem minuters gångavstånd ligger också Vilsta friluftsområde med bland annat ridskola, skidbacke, bad, elljusspår och strövområde.

I närheten finns det flera grundskolor med olika inriktningar, bland annat Björktorpsskolan, Fröslundaskolan och Engelska skolan. Stålforsskolans högstadium har bland annat handbolls- och musikprofil. Här ligger också Musikskolan och Eskilstunas omtyckta konserthall. På Ådalsvägen 6 finns det också en förskola samt äldreboende.

Kommunikationerna till och från Brunnsbacken är goda. Flera busslinjer tar dig mot centrum och med cykel kan du rulla dit på bara några minuter. Att promenera till Eskilstuna centrum tar cirka 10 minuter.

Våra lägenheter

Vår bebyggelse i Brunnsbacken består av fem höghus med hissar samt trevåningshus. Här har vi närmare 500 lägenheter på 1-5 rum och kök, alla med varierande och ytsnåla planlösningar, som håller hyran nere. I tre trapphus finns sammanlagt 72 lägenheter om 3 och 4 rum och kök som är seniorboende.

Möjlighet finns att genom tillval höja lägenhetens standard. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband. Parkeringsplatser och varmgarage finns att hyra. Hör av dig till vår hyresenhet så får du veta vad som finns ledigt.