Entréer och grönska i Fröslunda.

Fröslunda

En bit utanför Eskilstuna centrum hittar du Fröslunda. Stadsdelen byggdes på 1950-talet och har sedan dess genomgått en omfattande renovering. Just nu pågår också en renoveringen av lokalerna kring torget i Fröslunda där det nyligen öppnat en familjecentral och en ny mötesplats.

I Fröslunda finns det mesta man kan begära; frisör, livsmedelsbutik, vårdcentral och skolor. Här finns också ett rikt föreningsliv som bjuder upp till ett aktivt liv. Bara någon kilometer ifrån Fröslunda ligger Vilsta friluftsområde som bland annat erbjuder bad, ridskola och elljusspår.

Till Fröslunda är det goda kommunikationer med cykelvägar och flera busslinjer som passerar. För dig med egen bil finns gott om parkerings- och garageplatser och flera av dem kan hyra genom oss.

Hovängen

En bit från Fröslunda torg, längs Eskilstunaån ligger bostadsområdet Hovängen. Här bor du i ett villaområde där vi har omkring 70 bostäder i fastigheter från 1950-talet.

Våra bostäder

I Fröslunda och Hovängen har vi totalt drygt 1 400 bostäder på ett till sju rum och kök. Samtliga lägenheter är anslutna till bredband och kabel-tv. I Fröslunda kan vi även erbjuda +55-boende.

I Fröslunda finns flera kommersiella lokaler, förråd och hobbylokaler för uthyrning. Läs mer på vår lokalsida.