Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Fröslunda

Det här är en stadsdel med småstadscharm. Fröslunda byggdes på 1950-talet men har genomgått en omfattande renovering sedan dess. Höghusen ligger på de högre partierna i Fröslunda och har en fantastisk utsikt över hela Eskilstuna.

Fröslunda är uppbyggt i en parkliknande miljö bara ett par kilometer söder om Eskilstuna centrum. Här finns det mesta man kan begära; frisör, mat- och servicebutik med postkontor, pizzeria, bensinstation, bibliotek, kyrka och vårdcentral med tandläkare.

Fröslunda har ett mycket rikt föreningsliv och sjuder av aktiviteter. Kommun, kyrka, företagare och många föreningar har ett gott samarbete för att skapa en aktiv och meningsfull fritid för de boende i området. I Fröslunda finns det en låg- och mellanstadieskola och tre olika förskolor att tillgå.

Bara någon kilometer ifrån Fröslunda hittar man Vilsta friluftsområde som bland annat erbjuder bad, ridskola och elljusspår.

Kommunikationerna till och från Fröslunda är goda. Tre stadsbusslinjer och flera landsortslinjer trafikerar stadsdelen. Vill man förflytta sig för egen maskin finns både gång- och cykelbanor. Du når Eskilstuna centrum på cirka 10 minuter med cykel.

Våra lägenheter

I Fröslunda har vi totalt 1 375 lägenheter på 1-7 rum och kök. Samtliga lägenheter är anslutna till bredband och kabel-tv. I Fröslunda kan vi även erbjuda +55-boende. Har du bil finns möjlighet att hyra parkeringsplats, carport eller plats i parkeringshus. I Fröslunda finns flera kommersiella lokaler, förråd och hobbylokaler för uthyrning. Hör av dig till vår hyresenhet så får du veta vad som finns ledigt.

Vi utvecklar Fröslunda

Tillsammans med Eskilstuna kommun utvecklar vi Fröslunda! Läs mer på kommunens hemsida