Två fyravåningshus omgivna av villor och trevåningshus.

Hällby, Hällbybrunn

En knapp mil utanför Eskilstuna centrum hittar du Hällby, även kallat Hällbybrunn. Ett samhälle med blandad bebyggelse som främst består av villor och radhus. Här bor du nära naturen i ett familjevänligt område som uppmuntrar till en aktiv livsstil.

Som boende i Hällby har du nära till naturen. Här finns fina promadstråk och goda möjligheter till skidåkning när snön väl lägger sig. Gillar du att spela fotboll finns det både grus- och gräsplaner vid Gustavsborg och vid Hällby IP.

I Hällby finns det flera förskolor och Hällby skola för barn och elever från förskoleklass till och med årskurs 6.

Bara någon kilometer ifrån Hällby finns Tuna Park köpcentrum med ett stort utbud av butiker. Här ligger också populära Parken Zoo med sin djur- och nöjespark.

Våra lägenheter

I Hällby har vi omkring 200 lägenheter på 1-5 rum och kök, de flesta i trevåningshus. Lägenheterna på Ekenhillsvägen, Kamhagsvägen och Hagbyvägen är anslutna till bredband och kabel-tv. Parkeringsplats finns att hyra. Våra bostäder i Nedre Hällby (Albanovägen) är radhusliknande lägenheter på 1-2 rum och kök. Samtliga lägenheter har egen uteplats och i hyran ingår en parkeringsplats.