Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Kjula

Om man lämnar staden och tar sig en mil utanför stadskärnan så kommer man till lugnet på landet. I natursköna Kjula får du en helt annan boendemiljö.

Bebyggelsen består av villor samt några enstaka hyreshus. Här känner man igen sina grannar och det är nära till bra lekmiljöer för barnen. Vill du ge dig ut i svampskogen och hitta fina smultronställen behöver du inte gå långt.

I Kjula finns livsmedelsbutik, gatukök och kiosk. Samhället har en egen låg- och mellanstadieskola med förskola.

Här finns också en mycket aktiv fotbollsklubb med fin anläggning, en orienteringsklubb och elljusspår. Bussförbindelser till Eskilstuna centrum är goda och med bil tar det bara 10 minuter. Lika lång tid tar det till Mälaren.

Våra lägenheter

Våra fastigheter i Kjula finns på Kyrkvägen, Kvarnvägen och Tallvägen. Merparten är tvåvåningshus, många med radhuskänsla. Vi har drygt 100 lägenheter på 1-3 rum och kök. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong. Vårt senaste tillskott Tallgläntan är ett före detta äldreboende som byggts om till extra bekväma lägenheter med hög tillgänglighet. Det finns möjligheter att hyra parkeringsplats med motorvärmare och plats i termogarage. Hör med Hyresenheten vad som finns ledigt.