Röda hus i lantlig miljö.

Kjula

Om man lämnar staden och tar sig en mil utanför centrum kommer man till lugnet på landet. I natursköna Kjula får du en helt annan boendemiljö.

I Kjula finns en blandad bebyggelse. Främst är det villor, men här finns också några enstaka hyreshus. Här känner man igen sina grannar och det är nära till bra lekmiljöer för barnen. Vill du ge dig ut i svampskogen och hitta fina smultronställen behöver du inte gå långt.

I Kjula finns gym, livsmedelsbutik, gatukök och kiosk. Här finns även för- och grundskola och ett bibliotek och mötesplats. Här finns också en mycket aktiv fotbollsklubb med fin anläggning, en orienteringsklubb och elljusspår. Bussförbindelser till Eskilstuna centrum är goda och med bil tar det bara 10 minuter.

Logistikpark

I Kjula finns Eskilstunas största logistikpark där flera nationella och internationella företag etablerat sig under de senaste åren. De nya etableringarna har utöver nya arbetstillfällen också bidragit till ett mer levande område med fler restauranger och butiker.

Våra bostäder

Våra fastigheter i Kjula finns på Kyrkvägen, Kvarnvägen och Tallvägen. Merparten är tvåvåningshus, många med radhuskänsla. Vi har drygt 100 lägenheter på 1-3 rum och kök. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong. Vårt senaste tillskott Tallgläntan är ett före detta äldreboende som byggts om till extra bekväma bostäder för dig som är +65. Det finns möjligheter att hyra parkeringsplats med motorvärmare och plats i termogarage. Hör med Hyresenheten vad som finns ledigt.