Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Munktellstaden

Munktellstaden är hjärtat av Eskilstunas industrihistoria. Under de senaste åren har en helt ny stadsdel växt fram och här finner du idag stadens evenemangscentrum. Med närhet till Stiga Sports Arena och Lokomotivet har du idrotts- och kulturevenemang precis runt hörnet.

Munktellstaden växer så det knakar och vi har bostäder runt om i hela stadsdelen. Här har vi studentbostäder och under 2022 påbörjas arbetet med vårt första trygghetsboende för dig som är +70 samt en ny förskola. Vi har dessutom gjort plats för parkeringsgarage under flera av fastigheterna för att du som bor här ska ha tillgång till smarta parkeringslösningar.

Norra Munktellstaden

Nätet är ett stort område i norra delen av Munktellstaden där det totalt planerats nio kvarter med runt tusen nya bostäder. Kfast bygger sex hus i hörnet där Gränsgatan och Eleonoragatan korsar varandra. De övriga kvarteren kommer att byggas av andra fastighetsbolag. Här kommer det även att byggas äldreboende och en förskola i området.

Kommande inflyttningar

Vi är i detta nu i full gång med färdigställandet av vårt senaste kvarter Nåjden som kommer att välkomna nya hyresgäster i början av 2022. I början av september öppnar vi intresseanmälan för dessa lägenheter, så håll utkik för mer information!

Västra Munktellstaden

I Munktellstadens västra del bor du längs med Eskilstunaån precis intill Stiga Sports Arena och Munktellbadet. Här färdigställer vi just nu vårt kvarter Nyvaket som välkomnar sina hyresgäster under höst/ vinter 2021.