TV

Com Hem är vår huvudsakliga tv-leverantör och levererar kabel- och digital-TV till cirka 5 000 av våra bostäder. I Hållsta, Hällberga, Albanovägen i Hällby, Kjula, Mesta och Ärla heter leverantören Sappa AB.

Com Hem

Som hyresgäst i ett Com Hem-anslutet hus har du tillgång till ett av Sveriges bredaste tv-kanalutbud. I grundutbudet ingår cirka 10 analoga kanaler direkt i ditt antennuttag. Om du har en digitalbox eller tv med inbyggd digitalbox som är godkänd av Com hem ingår även ett digitalt grundutbud. Utöver det har du möjlighet att själv abonnera på ytterligare kanaler. Det finns fler än 140 kanaler och olika kanalpaket att välja mellan. Hela kanalutbudet och mer information om Com Hem hittar du på deras webbplats, www.comhem.se. Du kan också kontakta Com Hems kundtjänst, telefon 0771-55 00 00.

Sappa

Som hyresgäst i ett Sappa-anslutet hus har du tillgång till ett mycket stort digitalt tv-kanalutbud. I grundutbudet ingår nio kanaler idag. Utöver grundutbudet har du möjlighet att själv abonnera på ytterligare kanaler. Hos Sappa hittar du fler än 130 kanaler och olika kanalpaket att välja mellan. Hela kanalutbudet och mer information om Sappa hittar du på deras hemsida, www.sappa.se.. Du kan också kontakta deras kundtjänst, telefon 0774-44 47 44, för mer information om hur du kan få fler kanaler och vad du behöver för utrustning.

Här hittar du Sappas basutbud.

Mer inom TV och IT