Morfar och barnbarn sitter vid köksbordet och skär bröd.

Inomhus

Det finns mycket att tänka på när det kommer till hur man ska ta hand om sitt hem. Här har vi samlat information och tips så det blir lättare för dig. 

Brandsäkerhet

Hemmet är vår trygga vrå, för att skydda våra hem mot brand är det bra att veta hur du kan göra för att minska risken att en brand uppstår.

Bild på en liten hund som njuter av solljuset på en filt vid ett fönster.

Husdjur

Ett husdjur är för många människans bästa vän och en kär familjemedlem. Här har vi samlat tips för dig som djurägare i hyresrätt.

Temperatur

Under sommaren kan det bli väldigt varmt i våra bostäder. Här har vi samlat tips på hur du kan göra för att hålla nere temperaturen under varma dagar och nätter. 

Bild på en lila blomma med ett bi på.

Skadedjur

Ibland kan det komma ovälkomna gäster på besök, som myror eller vägglöss. Då kan du behöva hjälpa av Nomor som ser till att lägenheten blir fri från skadedjuren.

Tekniska prylar

Var vaksam när du laddar dina tekniska prylar. Det är en vanlig orsak till brand. Lär dig mer om hur du laddar försiktigt.

Återvinning

Vi vill alltid vara så miljö- och klimatsmarta som det bara går. Därför är det en självklarhet att du ska kunna sortera ditt avfall vid din bostad.

Bild på ett vardagsrum i en av Kfast lägenheter.

Hemförsäkring

Ibland går det inte alltid som du har tänkt dig och olyckan är framme. Då är det viktigt att du har en aktiv hemförsäkring.

TV och internet

En av de många fördelarna med att bo hos på Kfast är att du har tillgång till både TV och Internet i ditt hem. Vi har idag stadsnätet installerat i över 6800 av våra bostäder.

En tvättstuga med två tvättmaskiner i en fastighet.

Tvättstugan

Tvättstugan en viktig plats i huset som används av många. Alla som använder tvättstugan har ansvar för att hålla den städad.