Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Skadedjur

Ibland kan det komma ovälkomna gäster på besök, som myror eller vägglöss. Då kan du behöva hjälpa av Anticimex som ser till att lägenheten blir fri från skadedjuren.

Om du skulle drabbas av skadedjur i ditt hem anmäler du omgående till Kfast felanmälan antingen genom Mina Sidor eller på telefon 016-16 75 16. Kfast har avtal med Anticimex som hjälper till med sanering av skadedjur!

Det är viktigt att samtliga inblandade parter följer de instruktioner som ges av Anticimex. Ett bra samarbete mellan fastighetsägaren, hyresgästen och saneringsföretaget är ett måste för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Du som hyresgäst har en väldigt viktig roll när det gäller förebyggande åtgärder i lägenheten för att minska risken för skadedjursangrepp.

Hitta rätt skadedjur

När du vet vad du har hittat för skadedjur, hittar du enkelt dem i bokstavsordning på Anticimex webbplats.

Vet du däremot hur skadedjuret ser ut men inte vad det är för sorts skadedjur så har Anticimex en bra skadedjursidentifierare. Du söker dig fram beroende på om skadedjuret har vingar och hur många ben etc. Du kan också söka efter skadedjur genom att du vet hur de kan skapa besvär.

Läs mer på Anticimex webbplats

Läs mer om de skadedjur som inom branschen anses vara svårast att sanera:

Vägglöss

Kackerlackor

Faraomyror