Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Drejargatan 5, Torshälla

Vi erbjuder en lokal med två ingångar med antingen ramp eller trappa, som ligger på Drejdargatan 5 i Torshälla. Lokalen består av både pentry, två omklädningsrum med dusch och det finns  även WC handfat och WC-stol. 

Användningsområde

Lämplig verksamhet för både kontor, föreningslokal och samlingslokal.

Omgivning

Torshälla ligger idylliskt utefter Eskilstunaån som rinner ut i Mälaren. Torshälla är betydligt äldre än Eskilstuna, redan 1317 fick man sina stadsrättigheter och sedan 1971 ingår Torshälla i Eskilstuna storkommun.

Torshälla ligger idylliskt utefter Eskilstunaån som rinner ut i Mälaren. Man har möjlighet till båtplats i småbåtshamnen där det även finns gästplatser.

Som stad är Torshälla betydligt äldre än Eskilstuna, redan 1317 fick man sina stadsrättigheter och sedan 1971 ingår Torshälla i Eskilstuna storkommun.

Torshälla ligger cirka sju kilometer från Eskilstunas stadskärna och har ett centrum med affärer, apotek, restauranger med mera. Det finns även ett brett utbud av olika föreningar som bland annat erbjuder ridning, segling, golf, fotboll och handboll.

Ikon för information.

Kort fakta

Objektsnummer: 37-001-04-001
Lokalyta: 154 kvadratmeter
Ventilationsförutsättningar: Eget ventilationsaggregat
Parkering: Går att hyra
Hyra: Diskuteras
Tillträde: Omgående

Om Kfast

Kfast bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Eskilstuna, från bostäder till förskolor och äldreomsorg. Vi är det samhällsbyggande fastighetsbolaget som utvecklar Eskilstuna – så att livet får plats och platser får liv.

Läs mer