Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Kärrhagsvägen 11, Fröslunda

Vi erbjuder en lokal (obj. 0335004) som ligger i källarplan med egen ingång via både framsidan av fastigheten samt via källaren. I lokalen finns WC handfat och WC-stol. Lokalen har ett tillhörande litet trinettkök.

Användningsområde

Lämplig verksamhet föreningslokal, kontor eller källarlokal.

Omgivning

Det här är en stadsdel med småstadscharm. Fröslunda byggdes på 1950-talet men har genomgått en omfattande renovering sedan dess. Höghusen ligger på de högre partierna i Fröslunda och har en fantastisk utsikt över hela Eskilstuna. Fröslunda är uppbyggt i en parkliknande miljö bara ett par kilometer söder om Eskilstuna centrum. Här finns det mesta man kan begära; frisör, mat- och servicebutik med postkontor, pizzeria, bensinstation, bibliotek, kyrka och vårdcentral med tandläkare.

Fröslunda har ett mycket rikt föreningsliv och sjuder av aktiviteter. Kommun, kyrka, företagare och många föreningar har ett gott samarbete för att skapa en aktiv och meningsfull fritid för de boende i området.

Parkeringsmöjligheter

Går att hyra parkeringsplats vid lokalen.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från Fröslunda är goda. Tre stadsbusslinjer och flera landsortslinjer trafikerar stadsdelen. Vill man förflytta sig för egen maskin finns både gång- och cykelbanor. Du når Eskilstuna centrum på cirka 10 minuter med cykel.

Ikon för information.

Korta fakta

Objektsnummer: 0335004
Lokalyta: 61 kvadratmeter
Ventilationsförutsättningar: Mekanisk från- och tilluftsventilation i lokalen
Hyra: 48 480 kr ex moms/år, ingår ej el i hyran.
Tillträde: Omgående

Har du några frågor?

Mejla ledigalokaler@kfast.se

Bilder på lokalen