Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Ruddammsgatan 9, Söder

Vi erbjuder en lokal i två våningsplan (entréplan och källare) med målade väggar. Entréplan består av ett stort rum som är avdelat med en glasvägg och laminatgolv. Idag används våningen som butikslokal, med backoffice bakom glasvägg. Backoffice har tillhörande pentry. Pentry består av diskbänk, bänkyta för microvågsugn. Nedre plan består av tre rum som idag används som förvaring och kontor. Lokalen erbjuder mindre WC med målade väggar.

I lokalen finns en luftvärmepump som främst används för kyla på sommaren. Luftvärmepumpen är installerad av den tidigare hyresgästen och kommande hyresgäst tar över ansvaret för den.

Inredningen och möbler som syns på bilderna ingår inte vid uthyrningen.

Användningsområde

Lämplig verksamhet för lokalen och området kan vara butik som inte konkurrerar med närliggande butiker i huset eller hudvård/massage med mera. Ej restaurang.

Omgivning/natur

Söder är en av Eskilstunas mest attraktiva stadsdelar. Med stadskärnan inom någon kilometers avstånd är det aldrig långt till affärer, caféer, restauranger, bibliotek och samhällsservice. I centrum hittar man också sport och simhall, gym, träningshallar, bowlinghall, museer med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns att tillgå med parkeringsskiva på Sveaplan.

Kommunikationer

Söder erbjuder goda kommunikationer till och från centrum samt resterande Eskilstuna. Busshållsplatser finns i närheten, t.ex. Svea Plan. Gång- och cykelavstånd till centrum.

Ikon för information.

Korta fakta

Objektsnummer: 2895001
Lokalyta: Totalt 169 kvm. Delas i ca 86 + 83 kvm, ca 86 kvm entréplan och ca 83 kvm i källarplan via trappa från lokal.
Ventilationsförutsättningar: Mekanisk.
Hyra: 126 000 kr/år exklusive moms och verksamhetsel. Inklusive värme.
Tillträde: Omgående

Har du några frågor?

Mejla ledigalokaler@kfast.se