Entre audition Skapa ditt eget sommarjobb

26 april 2023

Ungdomar har presenterat sina egna idéer för sommarjobb och fyller våra bostadsområden med aktiviteter i sommar

13 grupper gick vidare från audition till anställning i vår satsning Skapa ditt eget sommarjobb. I sommar kommer ungdomarna erbjuda våra hyresgäster aktiviteter som dans, teater, fotbollsturneringar, basket och lekar samt pyssel och remake i olika former.

Ungdomarna har själva kommit på idéer och presenterat inför vår jury på audition. Varje grupp fick 20 minuter var. Juryn var imponerade och tyckte att ungdomarna var duktiga.

Det var roligt att få se hur engagerade ungdomarna var på audition. Vi ser fram emot att se ungdomarna fylla våra bostadsområden med aktiviteter!

Sofia, HR-partner

Nu kommer ungdomarna planera för sina aktiviteter och genomföra dem i sommar. Det kommer vara gratis att delta. Aktiviteterna kommer att marknadsföras i våra bostadsområden, men också på vår sida Skapa ditt eget sommarjobb och vår Facebook-sida. Håll utkik!

Ungdomarna bjöds på fika inför audition.

Ungdomarna välkomnades till Munktell Science Park för auidition.

Om skapa ditt eget sommarjobb

Skapa ditt eget sommarjobb är en del av Kfast satsning av att erbjuda ungdomar en meningsfull fritid. Våra Skapa-ungdomar är mellan 13-19 år och har själva fått komma på en egen aktivitet att erbjuda Kfast hyresgäster under sommaren!