29 januari 2024

Välkommen att titta på ditt framtida hem!

Söker du ny bostad? Snart är det dags för nya lägenhetsvisningar! Du är välkommen till Trumtorp och Skogstorp tisdagen 6 februari, samt till Norr torsdagen 8 februari mellan klockan 17-18. Visst låter det intressant? Låt oss berätta mer! Vänligen anmäl dig till visningarna via länken.

Anmäl dig till visningarna här


Skogstorp

Platsen mittemot Skogstorpsskolan vid Rosenforsvägen har fått nytt liv genom 86 nya hyresrätter. Husen är byggda helt i trä fördelade på tre hus. Solceller, batterilagring och bilpool är några av fördelarna med att bo här. Inflytt pågår.

Här kan du se lägenheterna och utemiljön via bostadsväljaren.

Trumtorp/Odlaren

Här kommer man bo nära naturen i ett område att bo och växa i. Du blir granne med motionsspår, friluftsliv och skog samtidigt som det är nära till skola och vård. Stadens puls med nöjen och service är bara är en kort bit bort. Planerad inflyttning våren 2024.

Här kan du se lägenheterna och utemiljön via bostadsväljaren samt läsa mer om området här.

Norr

Välkommen in till en nybyggd lägenhet längs Alfeltsgatan och Klostergatan, här med ljusa ytskikt, parkettgolv och goda förvaringsutrymmen. Du har en unik möjlighet att flytta till en ny bostad intill Eskilstunaån och Stadsparken – ett fantastiskt läge mitt i stan. Här kommer det dessutom att finnas en förskola, tre affärslokaler för det lokala näringslivet samt en oas med odlingslådor på taket. Planerad inflyttning våren 2024.

Här kan du se lägenheterna och utemiljön via bostadsväljaren.

Kontakta oss

Visst låter det intressant? Kontakta gärna oss så kan vi svara på dina frågor och funderingar. Mejla till: kundcenter@kfast.se, alternativt ring 016-16 75 16.

Hoppas att vi ses!