Till nyhetsarkivet

Välkommen till Kunddagen i Parken Zoo 29 september!

2018-09-24
​Nu på lördag 29 september kl. 10-17 är det dags och vi på Eskilstuna Kommunfastigheter och Eskilstuna Energi och Miljö bjuder dig som hyresgäst till en fullmatad familjedag på Parken Zoo. På plats kommer du att möta oss och våra lokala samarbetsföreningar med aktiviteter, tävlingar och överraskningar fram till 14.00. Träffa djuren i parken – och åk så mycket karusell du orkar. Parken Zoo kommer vara öppen kl. 10.00-17.00.

Du som hyresgäst har fått din entrébiljett i brevlådan

Du som hyresgäst tar med dig din entrébiljett till Parken Zoo. En entrébiljett gäller för en familj (inklusive fria åk) och har skickats per brev till dig som hyresgäst. Inbjudan är personlig och kan ej överlåtas eller säljas. Kom ihåg att ta med din legitimation eller hyresavi tillsammans med biljetten. Saknar du en entrébiljett från oss kan du få en entrébiljett på vårt Kundcenter på Munktellstorget 2.

Vi bjuder på en överraskning

Vi fyller 20 år och vill därför bjuda på underhållning på stora scen där Mojje kommer att sjunga och uppträda. Sedan på vägen hem kommer det att bjudas på glass och ballonger till barnen (så långt lagret räcker).

Hälsa gärna på oss i vårt Kfast-tält

I vårt tält bjuder vi på ansiktsmålning mellan kl. 12-15 och anordnar en tävling under hela dagen där ni kan vinna fina priser!

Hoppas att vi ses på Kunddagen i Parken Zoo!

Tänk gärna på miljön – gå, cykla eller ta bussen! Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser (avgiftsbelagda) på Parken Zoo.