Mamma leker med sitt barn

9 mars 2023

Välkommen till lägenhetsvisningar!

Du är varmt välkommen till visningar i Edvardslund och Nyfors. Ingen föranmälan krävs. Lägenheterna som vi visar har stamrenoverats och fått nya kök och badrum.

Edvardslund

Vill du bo nära vatten, natursköna områden och goda servicemöjligheter som tandläkare, förskola, skola och matbutik? Då är Edvardslund i Torshälla något för dig. Här kommer vi att bjuda på något extra under öppna visningen, så boka in 25 april i din kalender. Vi berättar mer när vi närmar oss datumet!

Datum: 25 april
Tid: 17.00 – 19.00
Adress: Edvardslundsgatan 3 – 5
Storlek: 3 samt 4 rum och kök, cirka 88 kvm

Rakt över gatan finns busshållplats, en mataffär, närhet till tandläkare, skola och förskola.

Nyfors

Välkommen till Eskilstunas mest centrala stadsdel. Här bor ett par minuter från tågstationen, universitet, skola, förskola, butiker, restauranger och torghandel.

Datum: 26 april
Tid: 17.00 – 18.00
Adress: Östra Åsgatan 15
Storlek: 3 rum och kök, cirka 80-83 kvm

Här med levande stadsdel som en naturlig mötes- och samlingsplats i Nyfors.

Renoveringar

Nyrenoverade badrum
Kök och badrum är nyligen renoverade till modern standard. I badrummen finns klinkers och kakel samt infällda spotlights i taket. Ovanför tvättställ finns överskåp med dubbla spegeldörrar som ger bra förvaring. Badrummen har handdukstork. Det är också förberett för dig som vill installera en tvättmaskin och torktumlare, men det finns också tvättstuga nära till hands.

Nya kök
I de nya fina köken kan du baka och laga mat med energieffektiva vitvaror som ny spishäll och inbyggnadsugn. Väggen vid diskbänken i köken har fått vitt kakel. Nya fönster har ersatt de gamla för ett bättre inomhusklimat, och vi har dragit ny el i lägenheterna.