Ett äldre par promenerar på en bro över Eskilstunaån.

1 september 2021

Vår nya bostadskö är öppen

Idag, onsdagen den 1 september öppnar vi en ny bostadskö för dig som är senior och vill bo i våra kommande trygghetboenden. Här skapar vi plats för gemenskap och ger dig tid för det viktiga i livet.

Vårt första trygghetsboende för dig som är 70+ kommer att ligga i vackra Västra Munktellstaden. Här bor du precis intill Eskilstunaån och har dessutom nära till Munktellbadet med sin relaxavdelning samt evenemangsarenorna Lokomotivet och Stiga Sports arena. Byggnationen startar under början av 2022 och bostäderna kommer att vara redo att välkomna sina nya hyresgäster under 2024.

Den nya bostadskön

För att registrera dig i bostadskön behöver du fylla i denna blankett och skicka till vårat Kundcenter. Glöm inte att skriva under med din signatur innan du skickar brevet till Box 5035, 630 05 Eskilstuna.
Har du svårt att själv ladda ner blanketten till din dator kan du kontakta vårat Kundcenter så hjälper de dig.

Ett hem med trygghet och gemenskap

Trygghetsbostäder är utformat för självständiga äldre. Den relativt nya boendeformen bygger på att  skapa en känsla av trygghet och gemenskap med de övriga boende i fastigheten. Därför skapar vi plats för det som är viktigt för dig och som du tycker om att göra. Precis utanför dörren till din bostad, som är utrustad med alla bekvämligheter som du kan tänka dig, finns sociala ytor som erbjuder möjlighet att tillsammans med vännerna njuta av såväl spelkvällar och middagar som hantverk och filmvisningar.

Vår ordinarie bostadskö

Är du intresserad av att bo hos oss? På mina sidor kan du registrera dig i bostadskön till våra hyresrätter som finns runt om i hela Eskilstuna.
Vill du veta mer om vår bostadskö? All information hittar du på sidan Så fungerar vår bostadskö