Två sommarjobbare

12 juni 2023

Vi välkomnar årets sommarjobbare

Vi anställer nästan 140 ungdomar i sommar. De kommer arbeta med fastighetsskötsel och hålla fint i våra områden, lokalvård samt kundtjänst i vårt kundcenter.

Inför sommarjobben skriver ungdomarna att de ser mest fram emot att till exempel få hjälpa kunder, arbeta utomhus, utvecklas, lära sig mer om fastighetsskötsel, jobba med nya människor, att få arbeta för ett företag jag tycker bra om, vara en del av ett team, få skriva in något nytt på CV:et, tjäna pengar samt lära sig nya uppgifter och vad Kfast gör. 

Vi har även ungdomar som skapar sina egna sommarjobb och anordnar aktiviteter för våra hyresgäster i sommar. Aktiviteterna marknadsförs med affischer i våra bostadsområden, men du kan också se evenemangen på vår Facebook-sida.

Varmt välkomna alla sommarjobbare!

Sommarjobb hos Kfast

Vi är Eskilstunas största fastighetsbolag. Vi arbetar med stort fokus på stadsutveckling, hållbarhet, socialt engagemang och nytänkande inom fastighetslösningar för hela Eskilstuna. Som sommarjobbare hos oss får du verkligen möjlighet att utvecklas och lära nytt. Vi är därför otroligt tacksamma över alla 813 ansökningar till våra sommarjobb. Det är väldigt roligt att så många vill arbeta hos oss!

Ansökningstiden för årets sommarjobb löpte ut 12 mars. Missade du att ansöka i år är du varmt välkommen med din ansökan nästa år på vår jobbsida.