Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Torshälla | Nya bostäder +65

Vi skapar mer plats för liv i Torshälla genom att bygga nya 16 hyresrätter och 1 övernattningslägenhet på plan 2 och 3 på Brogatan 13 på Östra torget. Inflyttning påbörjas i september 2021.

Vi har byggt om kontorslokalerna på våning 2 och 3 och omvandlat dem till 17 trevliga lägenheter för dig som är +65. Totalt har vi byggt 15 lägenheter om 2 rum och kök, 1 om 3 rum och kök samt 1 övernattningslägenhet.

Lägenheterna är ljusa och rymliga och 12 stycken får balkonger ut mot innergården eller torget. Väggarna är vitmålade och golven i ekparkett. Köken är utrustade med spishäll, ugn samt diskmaskin. Lägenheterna har kombinerad kyl och frys. Badrummen är täckta i kakel och klinker och är inredda med tvättmaskin och torktumlare.

I huset kommer det att finnas hiss både på framsidan och in till baksidan samt automatiska dörrar. Lägenhetsförråd och rullstolsförråd kommer att finnas i källaren. Intill husen kommer det att finnas möjlighet att hyra parkeringsplats på gården och i garaget. Busshållplats finns precis utanför entrén.

Torshälla ligger cirka sju kilometer från Eskilstunas stadskärna och har ett centrum med affärer, apotek, restauranger med mera. Det finns även ett brett utbud av olika föreningar som bland annat erbjuder ridning, segling, golf, fotboll och handboll

Välkommen hem!