Byt till e-faktura och tävla om fina priser!

Nu kan du få smidigare fakturering och samtidigt tävla om biljetter till Munktellbadet och River Relax. Varje hyresgäst hos oss på Eskilstuna Kommunfastigheter AB som mellan 1 juli och 31 december 2020 byter till e-faktura är med i utlottningen av priserna.

E-faktura är smidigare

Med elektronisk faktura, förkortat e-faktura, sparar du både miljö och egen tid. Med e-faktura får du din hyresavi i digital form skickad direkt till din internetbank, vilket ger dig kontroll och överblick över obetalda och betalda räkningar. Alla uppgifter som OCR-nummer, betalningsdag och belopp är ifyllda i förväg och kan inte bli fel. Du behöver bara gå in på din internetbank och godkänna fakturorna.

Tillsammans kan vi minska belastningen på miljön

Mycket av naturens resurser går åt på att skicka ut fakturabrev. Det finns smidigare och mer miljövänliga alternativ. Vi på Eskilstuna Kommunfastigheter AB ansvarar för fakturor för nästan 8000 hushåll i Eskilstuna och skickar ut många pappersfakturor varje månad. Tillsammans kan vi minska belastningen på miljön genom minskad pappersanvändning samtidigt som du kan betala och hantera dina hyror på ett smidigare sätt.

Vi inför avgift på hyresavi i pappersform

För att minska belastningen på miljön inför vi en avgift på 39 kronor för varje hyresavi i pappersform från och med 1 januari. Denna avgift slipper du om du istället väljer e-faktura eller autogiro.

Såhär delar du i tävlingen

Allt du behöver göra är att anmäla att du vill ha e-faktura via din egna internetbank innan 31 december. Då är du med i utlottningen av familjebiljetter till Munktellbadet och biljetter till River Relax på Munktellbadet.

Vid varje månadsskifte kommer vi att se alla som har anmält sig till e-faktura och lottar sedan ut vinnare varje månad. Du kommer att vara med i utlottningen en gång för den månaden som du har anmält dig. Du kommer inte kunna vara med i flera utlottningar. Vinnarna kommer att meddelas via mejl.

Gör såhär för att anmäla dig till e-faktura

 • Gå in på din internetbank och anmäl att du vill betala din hyra med e-faktura.
 • Nästa hyresavi skickas till din internetbank som elektronisk faktura. När du loggar in hos din internetbank får du meddelande om att du har fått en ny elektronisk faktura.
 • Rutinerna kan se lite olika ut hos olika internetbanker men principen är densamma:

 • Du kontrollerar hyresavin och godkänner att banken betalar.
 • Banken betalar räkningen på rätt dag – varken för tidigt eller för sent.
 • Alla nödvändiga uppgifter är redan ifyllda, som OCR-nummer, förfallodatum, belopp och bankgironummer.
 • Tillsammans kan vi minska belastningen på miljön. Byt till e-faktura och tävla nu!

  Vad är en e-faktura?

  E-faktura är en elektronisk faktura som du får i digital form skickad direkt till din internetbank.

   

  Hur länge kan jag tävla?

  Tävlingen pågår mellan 1 juli och 31 december 2020.

  Vid varje månadsskifte kommer vi att se alla som har anmält sig till e-faktura och lottar sedan ut vinnare varje månad. Du kommer att vara med i utlottningen en gång för den månaden som du har anmält dig.