Norra Munktellstaden

Norra Munktellstaden växer så det knakar. I området har det byggts och planeras för totalt nio kvarter med ett tusental nya bostäder i olika former. Under 2018 stod våra sex punkthus med totalt 97 nya hyresrätter färdiga för inflyttning. Nu bygger vi ännu fler.

Under sommaren 2019 sätter vi spaden i backen för 111 nya hyresrätter i populära Norra Munktellstaden. Byggnaderna kommmer att sträcka sig sex våningar högt och under husen gör vi plats för garage och cykelförråd. Lägenheterna blir ljusa och rymliga, med genomgående parkettgolv och klinker i badrum. Vi bygger med högt ställda miljökrav och materialval.

Här kommer man bo med centrum en kort promenad bort, med fina cykelvägar och god busskommunikation. Framtida hyresgäster kommer att leva bekvämt, med närhet till förskola, butiker, restauranger och företag. Här möjliggörs ett rikt fritidsliv med upplevelser av kultur och idrott precis runt hörnet.

Bara ett kvarter bort finns familjebadet Munktellbadet, gym och badmintonhall. I Munktellstadens hjärta hittar man också Lokomotivet och STIGA Sports Arena, där roliga evenemang avlöser varandra. Här finns underhållning för alla, oavsett om det är en fotbollsmatch eller en konsert som lockar mest.

Här finns det plats för vardagen, hur den än ser ut. Välkommen hem!
 

Karta

 

Projektbilder

 
 

Korta fakta

Antal lägenheter: 111
Storlek: 2-4 rum och kök
Byggstart: Augusti 2019
Planerad inflyttning: Vinter 2022
Hyra: Ännu inte fastställt
Entreprenör: Peab Sverige AB
 

Kontakta oss

nya-hem_annette_lars-erik

Lars-Erik Mauritz

Marknadsassistent, Nya hem
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
016-16 75 85
Skicka e-post