Norra Munktellstaden

I kvarter Nätet i Norra Munktellstaden bygger vi sex punkthus med totalt 97 hyreslägenheter. Husen kommer att ha garage under jord.

Nätet är ett stort område där det totalt planeras nio kvarter med runt tusen nya bostäder. Kommunfastighets sex hus byggs i hörnet där Gränsgatan och Eleonoragatan korsar varandra. De övriga kvarteren kommer att byggas av andra fastighetsbolag. Det finns även planer på ett äldreboende och en förskola.

Alla våra hus kommer att byggas med fem våningar och totalt blir det 97 lägenheter, från ettor till fyror. Lägenheterna får en öppen planlösning och inredningen kommer bland annat att bestå av parkettgolv samt kakel och klinker i badrummet. Alla lägenheter får egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Första spadtaget togs i december 2016 och husen beräknas vara klara för inflyttning under 2018. De kommer att klassificeras med Miljöbyggnad Silver vilket bland annat innebär miljövänliga materialval och låg energiförbrukning.

 

Etapp 1

Nu släpper vi 30 nya hyresrätter om ett, två, tre och fyra rum och kök till uthyrning i Norra Munktellstaden. Bostäderna ligger i anslutning till Munktellstaden som med sin unika och historiska miljö också är en levande stadsdel med kultur, idrott och fritid. Lägenheterna är ljusa och rymliga, samt byggda med högt ställda miljökrav och materialval. Samtliga lägenheter är utrustade med balkong eller uteplats. Välkommen hem!

 

Adress Uthyrningen startar Inflyttning
Årbylundsgatan 6 9 april 2018 December 2018
Ester Kvarnströms gata 17 9 april 2018 December 2018

 

 

Karta

 

Projektbilder

Korta fakta

Antal lägenheter: 97
Storlek: 14 ettor, 38 tvåor, 40 treor, 5 fyror
Byggstart: December 2016
Planerad inflyttning: 2018
Entreprenör: PEAB
 

Kontakta oss

nya-hem_annette_lars-erik

Lars-Erik Mauritz

Marknadsassistent, Nya hem
016-16 75 27
Skicka e-post

Suzanne Lindberg

Marknadsassistent, Nya hem
016-16 75 25
Skicka e-post