Skolmästaren, Tunafors

I kvarteret Skolmästaren i Tunafors kommer vi att kunna erbjuda en spännande blandning av nyproducerade lägenheter och lägenheter i äldre, ombyggda hus. De nya bostäderna får ett lugnt läge i slutet av Eskilsgatan.

Området erbjuder en bra kombination av närhet till både centrum och grönområden. Husen byggs intill Söderängsparken som erbjuder en rofylld utsikt över skogsbacken. I närheten finns även mataffärer, Skogsängens Idrottsplats, Vilsta Friluftsområde, skolor, vårdcentral, med mera. Det finns bra cykelvägar och goda bussförbindelser.

Första etappen

I den första etappen bygger vi tre nya punkthus med totalt 86 lägenheter, från ettor till treor. Med den virtuella rundvandringen här ovanför kan du se hur det kommer att kunna se ut i en av treorna. Genom att dra på bilden kan du röra dig runt i lägenheten och titta åt olika håll. Klicka på planlösningen för att flytta dig mellan vardagsrummet/köket, sovrummet och badrummet. Ettorna och tvåorna kommer att se ungefär likadana ut men har lite annan planlösning.

Alla lägenheter har en öppen och ljus planlösning. Ritningarna i bildgalleriet här nedanför visar planlösningen för ettor, tvåor och treor men vissa lägenheter blir spegelvända.

 

 

Adress Uthyrningen startar Inflyttning
Eskilsgatan 77 Juli 2017 November 2017
Eskilsgatan 79 28 augusti 2017 Januari 2018
Eskilsgatan 81 9 Oktober 2017 Mars 2018

 

Andra etappen

I den andra etappen har vi renoverat och byggt om det som tidigare varit Tunafors Skola till tjugo nya hyresrätter om två, tre, fyra och sex rum och kök. Här har vi bevarat vackra detaljer från de gamla skolbyggnaderna och varje lägenhet är unik, med högt i tak, stora fönster och djupa fönsterbrädor.

Lägenheterna är rymliga och ljusa, har vitmålade väggar och golv i ekparkett. Köken är utrustade med spishäll, ugn samt diskmaskin. Tvåorna har kombiskåp med kyl och frys ovanpå varandra medan övriga lägenheter har kyl och frys bredvid varandra. Badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet, samt finns tvättmaskin och torktumlare.

 

Adress Uthyrningen startar Inflyttning
Eskilsgatan 75A & B Mars 2018 Juli 2018
Eskilsgatan 83 Mars 2018 Juli 2018

 

 

Korta fakta

Antal lägenheter: 106
Storlek: 1-4 och 6 rum och kök
Byggstart: Juni 2016
Första inflyttning: November 2017
Entreprenör: HMB
 

Uthyrning

Uthyrningen av lägenheterna i fd Tunafors Skola startar måndagen den 19 mars. Gå till Lediga lägenheter för att göra din intresseanmälan!
 

Kontakta oss

nya-hem_annette_lars-erik

Lars-Erik Mauritz

Marknadsassistent, Nya hem
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
072-3863137
Skicka e-post