nordstjarnan_13_webb

Studentbostäder i norra Munktellstaden

Här skapar vi rum för ett spännande studentliv med plugg, kärlek och framtidsdrömmar!

Lägenheterna beräknas vara klara för inflyttning i januari 2019 och då ser vi fram emot att kunna erbjuda ett riktigt bra studentboende med yteffektiva trevliga lägenheter. Studenterna som flyttar in här får ett väldigt bra läge med närhet till centrum och – inte minst – med närhet till Mälardalens Högskolas nya campus som även det beräknas stå klart 2019.

Studenterna som flyttar in får väldigt nära till Munktellbadet, STIGA Sports Arena och alla spännande aktiviteter som erbjuds i Munktellstaden – allt ifrån kultur till idrott. Här kan de även knyta kontakter med framtida arbetsgivare eller inspireras till entreprenörskap via Munktell Science Park.

Området kommer att utvecklas mycket de närmaste åren. Ett kvarter norrut skapas ett helt nytt bostadsområde med nio kvarter och ett tusental nya bostäder. Kommunfastighet är i full gång och bygger 97 nya hyresrätter där. Intill ån, nedanför STIGA Sports Arena, startar snart bygget av Västra Munktellstaden med 400 nya bostäder.

Uthyrningen av studentlägenheterna kommer att ske via Bostad Eskilstuna, där alla studentbostäder i Eskilstuna finns samlade. Studentbostäder hyrs alltså inte ut vi vår vanliga bostadskö.

 

Karta

 

Projektbilder

Korta fakta

Antal lägenheter: 87
Storlek: 81 ettor på ca 25 kvm, 6 tvåor på 35 kvm
Byggstart: Oktober 2017
Planerad inflyttning: Januari 2019
Entreprenör: PEAB
 

Kontakta oss

nya-hem_annette_lars-erik

Lars-Erik Mauritz

Marknadsassistent, Nya hem
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
072-3863137
Skicka e-post