Nyproducerad lägenhet i centrala Torshälla

Torshälla +65

Vi skapar mer plats för liv i Torshälla genom att bygga nya 16 hyresrätter och 1 övernattningslägenhet på plan 2 och 3 på Brogatan 13 på Östra torget. Uthyrningen kommer att starta i april.

Vi bygger om kontorslokalerna på våning 2 och 3 och omvandlar dem till 17 trevliga lägenheter för +65. Det kommer att bli 15 lägenheter om 2 rum och kök, 1 om 3 rum och kök samt 1 övernattningslägenhet.

Lägenheterna är ljusa och rymliga och 12 stycken får balkonger ut mot innergården eller torget. Väggarna är vitmålade och golven i ekparkett. Köken är utrustade med spishäll, ugn samt diskmaskin. Lägenheterna har kombinerad kyl och frys. Badrummen är täckta i kakel och klinker och är inredda med tvättmaskin och torktumlare.

I huset kommer det att finnas hiss både på framsidan och in till baksidan samt automatiska dörrar. Lägenhetsförråd och rullstolsförråd kommer att finnas i källaren. Intill husen kommer det att finnas möjlighet att hyra parkeringsplats på gården och i garaget. Busshållplats finns precis utanför entrén.

Torshälla ligger cirka sju kilometer från Eskilstunas stadskärna och har ett centrum med affärer, apotek, restauranger med mera. Det finns även ett brett utbud av olika föreningar som bland annat erbjuder ridning, segling, golf, fotboll och handboll.

Välkommen hem!
 

Projektbilder

 

Korta fakta

Antal lägenheter: 17
Storlek: 2-3 rum och kök
Byggstart: Maj 2020
Planerad inflyttning: September 2021
Entreprenör: PEAB
 

Samtliga lägenheter

För att se samtliga lägenheter, ritningar och specifik information om dem se: Samtliga lägenheter | Brogatan 13, +65
 

Kontakta oss

Uthyrare Lars-Erik och Alexandra

Lars-Erik Mauritz

Uthyrare
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
016-16 75 85
Skicka e-post

Karta