Alla nyheter

Livet hemma – nytt nummer!

Nu kan du läsa årets fjärde och sista nummer av vårt nyhetsblad Livet hemma. Här berättar vi vad som händer hos oss på Kfast och i våra bostadsområden.

Lagersberg utvecklas i positiv riktning

Idag fredag 1 december klockan 10 hölls en presskonferens i Eskilstuna med anledning av Polisens lista över utsatta områden i Sverige. På presskonferensen presenterades att Lagersberg, där vi har cirka 430 lägenheter, inte längre klassificeras som…

Tillsammans gör vi skillnad i våra hem och områden

Varje år lägger vi pengar på att underhålla och förbättra i våra fastigheter och bostadsområden, för ta hand om dem och för att du och dina grannar ska trivas mer.

Försenade hyresavier

Vi har tekniska problem med utdelningen av våra hyresavier den här månaden och det har tyvärr orsakat att avierna blir försenade i brevlådan. Du kan se din hyresavi digitalt på Mina sidor.

Tid för snöröjning

Marken är vit och snöflingorna singlar ner. Det är dags för våra fastighetsskötare att göra sig redo att snöröja i våra områden. Men hur går snöröjningen till?

Att tänka på när det är kallt ute

Vädret under vintern kan bjuda på allt från strålande solsken till kyliga vinterdagar, det varierande vädret gör att elementen inte alltid hänger med att ställa om temperaturen hemma.

Sida 1/19