Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Munktellstaden | Skola och bostäder

I kvarteret Nötknäpparen, precis vid Stiga Sports Arena mitt i Munktellstaden skapar vi plats för en ny fastighet som kommer att rymma en skola, flera bostäder och affärslokaler. Byggnationen påbörjas under vintern 2021.

Stambyte på Östermalm

På Galléengatan stambyter vi och passar samtidigt på att renovera kök och badrum. Dessutom dras el om och vi installerar nya säkerhetsdörrar och postboxar.

Stambyte i Brunnsbacken

56 lägenheter i Brunnsbacken kommer att genomgå en omfattande renovering under 2021. Stambyte görs i samtliga fastigheter och samtidigt blir det renovering av kök och badrum, omdragning av el, fönsterbyte, med mera.

Stambyte på Carl Johansgatan i Skogsängen

139 lägenheter på Carl Johansgatan i Skogsängen kommer att genomgå en omfattande renovering under 2023. Stambyte görs i samtliga fastigheter och samtidigt blir det renovering av kök och badrum. Vi kommer dessutom att byta fönster och…

Stambyte i Edvardslund

151 lägenheter på Edvardslundsgatan 3-5 kommer att genomgå en omfattande renovering under 2021 – 2023. Stambyte görs i samtliga fastigheter och samtidigt blir det renovering av kök och badrum, omdragning av el, säkerhetsdörrar, postboxar, med mera.

Munktellstaden | Nya bostäder

Norra Munktellstaden växer så det knakar. I området har det byggts och planeras för totalt nio kvarter med ett tusental nya bostäder i olika former. Under vintern 2021/ 2022 står kvarteret Nåjden redo för nya hyresgäster…

Sida 1/2