Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Kundservice

På våra Kundservice sidor hittar du de vanligaste frågorna, information om ditt boende/lokal och mycket mer. Har du fler frågor eller funderingar hör gärna av dig till oss på Kfast Kundcenter. Vi hörs!

Tillsvidare erbjuder vi i första hand kundservice via Mina sidor, e-post och telefon för att minska risken för spridning av Coronaviruset (covid-19). P.g.a rådande situation är vårt Kundcenter stängt för obokade besök, men du bokar ditt besök genom att kontakta vårt Kundcenter.

Du hittar alla undersidor i menyn uppe till höger under ”Kundservice”. Har du en fråga som du inte hittar svaret på, tveka inte att kontakta oss på Kundcentret!

Corona

Vi har sedan början av 2020 tagit situationen med Covid-19 på största allvar och bevakar den rådande händelseutvecklingen. Vi har arbetat metodiskt och följt rekommendationer…

Läs mer

Felanmälan

Är det något som är fel i ditt hem? På Mina Sidor kan du smidigt göra en felanmälan.

Läs mer

Hör av dig!

Behöver du hjälp eller har en fundering? Kontakta oss på Kundcentret så hjälper vi dig vidare.

Läs mer

Mina Sidor

På Mina Sidor kan du själv göra din felanmälan, titta på fakturor och läsa mer om din bostad.

Läs mer

Jobba med oss

Vi är väldigt stolta över vårt viktiga uppdrag i Eskilstuna. Vi är det samhällsbyggande fastighetsbolaget som utvecklar Eskilstuna så att livet får plats och platser får liv. För att lyckas med uppdraget har Kfast drygt 460 engagerade medarbetare och ledare med hög kompetens inom ett 50-tal olika specialistkompetenser. Vi lyckas…

Läs mer