Nominerad Kundkristallen 2024

18 januari 2024

Kfast nominerad till pris för bra service

För andra året i rad är Kfast är ett av de fastighetsbolag i Sverige som ger bäst service inom området lokaler, enligt hyresgästerna själva. Den åttonde februari avslöjas om vi är allra bäst och därmed vinner priset Kundkristallen.

Företaget AktivBo delar ut priset Kundkristallen i 17 olika kategorier. Kfast är ett av fyra nominerade fastighetsbolag i kategorin ”Högsta serviceindex i lokaler, 300 + lokaler”. Nomineringarna baseras på hyresgästernas egna åsikter som har kommit fram i de kundundersökningar som gjordes under förra året. Vinnarna av Kundkristallen avslöjas på Benchmark Event den nionde februari i Stockholm.

– Jag är jättestolt och glad över den här nomineringen som vi nu får för andra året i rad – det är ett kvitto på att våra lokalhyresgäster är nöjda med det arbete vi utför. Det är också ett bevis på att vårt arbete utifrån kundens skor ger resultat. Jag vill tacka våra hyresgäster som tar sig tid att fylla i enkäten och alla medarbetare som varje dag går till jobbet med kunden i fokus – vi utvecklar Eskilstuna tillsammans, säger Janika Aho, affärsområdeschef lokaler, säger Janika Aho, affärsområdeschef lokaler.

Hyresgästerna tillfrågas varje år

Kfast hyr ut och förvaltar, utvecklar och bygger fastigheter – och tar hand om allt från bostäder, förskolor, grundskolor till vård- och omsorgsboenden, idrottsanläggningar och affärslokaler. Varje år skickar vi en kundundersökning till våra hyresgäster inom både bostad och lokaler. Resultatet av undersökningen används för att Kfast ska kunna planera arbetet inför kommande år.