Två tjejer kramar varandra med ballonger en grön sommardag.

27 augusti 2021

Välkommen till nya Kfast.se!

Din upplevelse som kund är viktig för oss. Som samhällsbyggare i Eskilstuna vill vi att du enkelt ska veta vilka vi är, var vi arbetar och bygger. Vi gör det enklare och ändrar vårt tilltalsnamn till Kfast och som ett steg i renoveringen har vi skapat en helt ny och fräsch hemsida!

En renovering är på gång

Under årets gång uppdaterar vi allt material och blir Kfast. Det kommer inte att hända under en natt, men målet är att allt kommer vara nytt och renoverat innan vi går in i 2022. Ett steg i renoveringen är att vi idag lanserar nya Kfast.se. Hemsidan har fått ett helt nytt utseende som ska gör det enklare för dig att hitta information och använda våra tjänster.

Psst!

Inte nog med att vi lanserar en ny hemsida, så lanserar vi idag en helt ny tjänst på Mina Sidor, BankID. BankID kommer att göra det ännu enklare för dig att logga in till Mina Sidor för att kunna anmäla intresse till våra lägenheter eller för att titta på fakturor. Glöm inte att efter du loggat in med BankID på Mina Sidor, kan du inte längre använda ditt gamla lösenord!

Välkommen till nya Kfast.se!