Ritning över kommande fastighet Odlaren.

Trumtorp | Nya bostäder

I Trumtorp, precis intill Odlaren bygger vi totalt 226 hyreslägenheter. Här kommer man att bo nära naturen – ett område att bo och växa i.

Framtida hyresgäster kommer att bo granne med motionsspår, friluftsliv och skog samtidigt som det är nära till skola och vård. Stadens puls med nöjen och service är bara är en kort bit bort. Totalt planeras det för cirka 500 nya bostäder i området. Förutom de hyresrätter som vi bygger så bygger Bovieran, Kärnhem och HSB bostadsrätter och radhus.

Första spadtaget för etapp 1 togs i januari 2018. I den första etappen har vi byggt fyra nya punkthus med totalt 142 lägenheter, från ettor till treor. Två av husen har garage under jord. Alla rum i samtliga lägenheter är utrustade med golvvärme. Lägenheterna i de två första husen blev klara våren 2022 och inflyttning skedde i april.

Arbete med etapp två pågår

Den andra byggetappen med 88 nya hyreslägenheter fördelade på fyra huskroppar startade upp i september 2022 och pågår för fullt. Etappen planeras vara klar för inflyttning vid årsskiftet 2023/2024. Vi planerar också att bygga ett växthus som kommer fungera som en samlingsplats för våra hyresgäster.