Illustration av nytt bostadsområde, trevåningshus med röd fasad, grönområde och en väg framför husen.

Trumtorp | Nya bostäder

I Trumtorp, precis intill Odlaren bygger vi totalt 230 hyreslägenheter. Här kommer man att bo nära naturen – ett område att bo och växa i.

Framtida hyresgäster kommer att bo granne med motionsspår, friluftsliv och skog samtidigt som det är nära till skola och vård. Stadens puls med nöjen och service är bara är en kort bit bort.

Totalt planeras det för cirka 500 nya bostäder i området. Förutom de hyresrätter som Kfast bygger så bygger Bovieran, Kärnhem och HSB bostadsrätter och radhus.

Första spadtaget för Kfast etapp 1 togs i januari 2018. I den första etappen har vi byggt fyra punkthus med totalt 142 lägenheter, från ettor till treor. Två av husen har garage under jord. Alla rum i samtliga lägenheter är utrustade med golvvärme. Lägenheterna i de första husen blev klara våren 2022 och inflyttning skedde i april. I den andra etappen byggdes 88 nya hyreslägenheter fördelade på fyra huskroppar. Bygget startade i september 2022. Inflyttning pågår.

I hyreslägenheterna i Trumtorp bor du nära naturen i ett mysigt bostadsområde som består av både hyreslägenheter, bostadsrättslägenheter och radhus. Kfast hyreshus har solceller på taken och i området finns laddstolpar för elbilar, en paketbox och vi planerar att bygga ett orangeri som kan användas för umgänge av våra hyresgäster. Husen är nyckelfria, istället används nyckeltaggar.

Byggnationen av bostäderna har fått finansieringsstöd från Europeiska unionen.

Intresserad av att bo här?
Registrera dig i vår bostadskö så att du börjar samla köpoäng hos oss.

Lägenhetsfördelning

1 rum och kök: 38 stycken
2 rum och kök: 36 stycken
3 rum och kök: 14 stycken
Totalt: 88 stycken lägenheter

Illustration av ett orangeri.

Illustration av ett orangeri.