Hällby

I Hällby bygger vi 32 hyreslägenheter. Det kommer att bli 2 hus med 4 våningar med lägenheter om 2 och 3 rum och kök. I samband med byggnationen kommer det upp en plats för aktiviteter, ny belysning och fler parkeringsplatser i området.

Hällby ligger cirka åtta kilometer sydväst om Eskilstuna centrum. Det är ett trevligt litet samhälle med många barnfamiljer och villor. Som boende i Hällby kommer du att ha nära till naturen. Här finns fina strövområden och goda möjligheter till skidåkning när snön väl lägger sig. Gillar du att spela fotboll finns det både grus- och gräsplaner vid Gustavsborg och vid Hällby IP.

Digital rundvandring

Än är inte husen färdiga, men till dess är du varmt välkommen på en digital rundvandring i två lägenheter, en på 2 RoK och en på 3 RoK! Kika runt och känn dig som hemma. Har du problem med att se rundvandringarna nedan? Prova att byta webbläsare.

Gör en rundvandring i 3 rum och kök

Är du intresserad av en lägenhet med 3 rum och kök? Ta en digital rundvandring och se dig omkring för att se hur en lägenhet skulle kunna se ut.
 

Gör en rundvandring i 2 rum och kök

Är du intresserad av en lägenhet med 2 rum och kök? Ta en digital rundvandring och se dig omkring för att se hur en lägenhet skulle kunna se ut.
 

 

 

Korta fakta

Antal lägenheter: 32
Storlek: 2-3 rum och kök
Byggstart: Sommaren 2019
Planerad inflyttning: Hösten 2020
Entreprenör: JSB
 

Kontakta oss

nya-hem_annette_lars-erik

Lars-Erik Mauritz

Marknadsassistent, Nya hem
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
016-16 75 85
Skicka e-post

 

Projektbilder