Kvinnor som skrattar på ett café.

Aktuellt

Kfast renoverar storkök

Många av de kommunala verksamhetslokaler som Kfast förvaltar rymmer storkök – kök för tillagning av mat i exempelvis skolor och förskolor. Samtidigt som vi på Kfast renoverar köken förbättrar vi arbetsmiljön i dem genom att bland…

Aktuellt

Planerat underhåll på Mina sidor

Tisdag den 7 februari kl 15:00–19:00 kan du inte att komma åt minasidor.kfast.se på grund av ett planerat tekniskt underhåll i vårt fastighetssystem. Under tiden tar Kundcenter endast emot akuta felanmälningar.

Aktuellt

Entreprenörsfrukost 3 mars

Är du entreprenör eller konsult och vill bygga Eskilstuna tillsammans med oss? Vi bjuder in dig till en entreprenörsfrukost fredag den 3 mars klockan 09.00.

Aktuellt

Tillsammans gör vi skillnad genom textilåtervinning

Vi vill tillsammans med dig som hyresgäst öka utsorteringen av textiler, som kläder, sängkläder, skor och andra saker gjorda av tyg som du inte längre vill ha eller behöver. Under 2022 har vi samlat in hela…

Aktuellt

Kfast nominerad till pris för bra service

Kfast är ett av de fastighetsbolag i Sverige som ger bäst service inom området lokaler, enligt hyresgästerna själva. Den nionde februari avslöjas om vi är allra bäst och därmed vinner priset Kundkristallen.

Aktuellt

Invigning av Vågens vård- och omsorgsboende

Den 19 januari invigdes Vågen, Eskilstunas nyaste vård- och omsorgsboende. Kfast har byggt boendet på uppdrag av Eskilstuna kommun, med Peab som entreprenör.

Aktuellt

Sida 1/13