Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Ditt hem

Välkommen till ditt hem! Hur funkar det med grillning? Får man ha ljus tända på vintern? Får jag ha en hund i lägenheten? Svar på dessa frågor, tips & råd och mycket mer hittar du under dessa sidor.

Du hittar alla undersidor i menyn uppe till höger under “Ditt hem”. Har du en fråga som du inte hittar svaret på, tveka inte att kontakta oss på Kundcentret!

Vill du engagera dig i ditt hem?

Det finns flera sätt att engagera dig i ditt hem och ett sätt är att vara med på trygghetsvandringar. Klicka på läs mer ned för att läsa mer om trygghetsvandringar och projektet “Det trygga boendet”

Läs mer

Är det dags att flytta?

Ska du packa ihop flyttlådorna och flytta vidare? Kanske till en annan lägenhet oss eller någon annanstans. Vi har samlat några tips till dig inför den stundande flytten! Klicka på läs mer nedan.

Läs mer

Sommarens småkryp

Nu under sommaren när vi har både fönster och dörrar öppna tar sig lätt små insekter in. Läs mer nedan om vad ska göra om du har problem med myror eller andra skadedjur.

Läs mer

Höstmys med tända ljus

Hösten är här och färgerna ändras till härliga färger. Nu tänder vi ljusen, plockar fram mysiga filtar och varm dryck. Tända ljus är både mysigt och stämningsfullt, här har vi gett tips på vad du kan…

Läs mer

Regn, rusk och varma sköna höstdagar

Regn, rusk och varma sköna höstdagar. Vädret under hösten kan bjuda på allt från strålande solsken till kyliga höstdagar, det varierande vädret gör att elementen inte alltid hänger med att ställa om temperaturen hemma. Vill du…

Läs mer