En glad tjej på hänggungorna hos upplevelseslingan i Torshälla.

21 juli 2022

Besök våra upplevelseslingor i sommar!

Inget att hitta på under de härliga sommardagarna? Ta en sväng förbi någon av våra två upplevelseslingor i Skogsängen och Torshälla. Perfekt för hela familjen! 

Våra två upplevelseslingor bjuder på lek och bus genom en linbana, gungor och rutschkana. Här kan du dessutom klättra och utmana ditt balanssinne!

Skogskraften i Skogsängen

Mellan Skogsängsgatan 2 och Carl-Johansgatan 14 hittar du Skogskraften, en upplevelseslinga som är framtagen tillsammans med våra hyresgäster. Här hittar du förutom linbana, gungor, rutschkana och klättertorn även aktiviteter för både de mindre barnen och vuxna. För de mindre barnen finns en lekplats med sandlåda, en karusell, en lite mindre klätterställning med rutschkana och en pergola perfekt för att få lite skugga. För de äldre besökarna har vi också skapat plats för rörelseglädje för genom vårt utomhusgym.

Upplevelseslingan i Torshälla

Upplevelseslingan ligger i skogsdungen norr om Edvardslundsgatan 3-5, här hittar du livfulla aktiviteter som linbanan, tornet och akeppsbrottet finns det även plats att rofyllt njuta av utsikten i utkiken eller umgås med sina vänner på ytan som skapats för kalas, stickcafé, schackspel och andra sociala möten.