Två byggprojektledare iklädda skyddsutrustning inspekterar en ritning vid byggarbetsplats.

8 september 2021

Byggarbete pågår

Vi bygger i hela Eskilstuna. Bostäder, skolor, arenor och affärslokaler. Men vad gäller för dig som privatperson vid dessa byggarbetsplatser? 

Byggarbetsplatser är fulla av liv. Här arbetar många människor, ofta med tunga maskiner. Därför är byggarbetsplatser noggrant avgränsade med byggstaket, ibland även med bullerskydd och alla som vistas innanför staketet bär skyddsutrustning. Av säkerhetsskäl är det därför inte tillåtet för dig som privatperson att gå in på en byggarbetsplats. Ibland har vi också sprängningsarbeten som kräver att man vidtar särskilda säkerhetsåtgärder. Just nu har vi ett sådant arbete som pågår. Du kan läsa mer Eskilshem egna webbsida.

Ska du flytta in i nyproduktion och är nyfiken på ditt nya hem?

Vi förstår att det är spännande att flytta in i en helt nybyggd lägenhet! Och visst är man nyfiken på hur det kommer att se ut. Därför tar vi fram visualiseringar och 3D-bilder av våra kommande bostäder. Exempel på detta är i kvarteret Nåjden i Norra Munktellstaden. Visualisering och bilder hittar du på Munktellstadens webbsida.
Till dig som erbjuds en nyproducerad bostad ordnar vi visningar tillsammans med vår personal. Observera att det bara är tillsammans med vår personal som byggarbetsplatser får beträdas.