Emblem - nominerad Kundkristallen 2023

20 januari 2023

Kfast nominerad till pris för bra service

Kfast är ett av de fastighetsbolag i Sverige som ger bäst service inom området lokaler, enligt hyresgästerna själva. Den nionde februari avslöjas om vi är allra bäst och därmed vinner priset Kundkristallen.

Företaget AktivBo delar ut priset Kundkristallen i 15 olika kategorier. Kfast är ett av tre nominerade fastighetsbolag i kategorin ”Högsta serviceindex i lokaler, 300 + lokaler”. Nomineringarna baseras på hyresgästernas egna åsikter som har kommit fram i de kundundersökningar som har gjorts under förra året. Vinnarna av Kundkristallen avslöjas på Benchmark Event den nionde februari i Stockholm.

– Jag är jättestolt och glad över den här nomineringen – det är ett kvitto på att våra lokalhyresgäster är nöjda med det arbete vi utför. I den senaste kundundersökningen har vi fått fantastiska resultat för vårt bemötande där nästan alla har uppgett att de är nöjda. Jag vill tacka våra hyresgäster som tar sig tid att fylla i enkäten och alla medarbetare som varje dag går till jobbet med kunden i fokus – vi utvecklar Eskilstuna tillsammans, säger Janika Aho, affärsområdeschef lokaler.

Hyresgästerna tillfrågas varje år

Kfast förvaltar cirka 560 000 kvadratmeter kommunala verksamhetslokaler – allt från skolor och förskolor till vård- och omsorgsboenden och kontorslokaler. ​I september varje år skickar vi en kundundersökning till våra hyresgäster inom både bostad och lokaler. Resultatet av undersökningen används för att Kfast ska kunna planera arbetet inför kommande år. Läs mer om resultatet av kundundersökningen i våra bostadsområden.