Bild på Robert Brånn framför Eskilstuna ån, i bakgrunden ser man faktorieholmarna.

27 september 2021

Ny Bygg- och fastighetsutvecklingschef

Eskilstuna och Kfast utvecklas och vi är i en intensiv fas med många projekt i gång både gällande nyproduktion och modernisering av bostäder och lokaler. From 1 september 2021 heter vår Bygg och fastighetsutvecklingschef Robert Brånn.

Jag är väldigt nöjd över att ha rekryterat Robert till Kfast! Han har helt rätt profil både gällande arbetserfarenhet och personlighet och jag är glad över att Robert nu är på plats. Han kommer tillsammans med sina medarbetare och i samverkan fortsätta vår hållbara utveckling, säger Fredrik Elf, VD Kfast.

Som Bygg- och fastighetsutvecklingschef kommer Robert att ansvara för bolagets strategiska arbete inom bygg- och fastighetsutveckling, vara en del av Kfast ledningsgrupp och leda Kfast arbete inom bygg, drift, energi och upphandling/inköp.

Jag ser framemot att arbeta hos Kfast som är ett fastighetsbolag som ligger i framkant med både hållbarhet och nytänkande. Det finns också en stark framtidstro i bolaget och den starka framtidstron ser jag också i hela Eskilstuna som ligger i framkant gällande just hållbarhet, säger Robert Brånn, Bygg- och fastighetsutvecklingschef Kfast.

Robert Brånn kommer närmast ifrån Karlskoga kommun där han under de senaste åren arbetat som fastighetschef. Hos Robert finns ett djupt grundat intresse för både fastigheter och dess framtida utveckling och han brinner för samverkan.

Tillsammans med oss alla på Kfast är han med och utvecklar Eskilstuna, så att livet får plats och platser får liv!