7 november 2022

Tillsammans för trygghet och gemenskap med Mamma United

Att arbeta tillsammans för att bygga gemenskap för ökad trygghet och trivsel är en självklarhet för oss. Vi samarbetar med flera olika aktörer. Det gör vi med bland annat våra hyresgäster, med Eskilstuna Kommun samt det lokala förenings- och näringslivet. En viktig del i vårt arbete är att stötta de som är experter på sina områden, bland annat Mamma United (öppnas i ny flik) som arbetar med gemenskap för Eskilstunas mammor.

Mamma United är en ideell förening som hjälper mammor att påverka sitt eget och sina barns liv så att de mår bättre, blir integrerade i samhället och känner sig som en del av ett större sammanhang där ingenting är omöjligt.  Mamma United hjälper mammor att skapa en känsla av meningsfullhet genom att ge deltagarna rätt verktyg att påverka sin egen livssituation. Detta görs genom utbildning och motivationshöjande samtal som ökar både kunskapsnivå och självkänsla.

Vi sponsrar Mamma United och i förra veckan var vi med på avslutningsträffen där cirka 25 mammor deltog. Vi berättade om Kfast samt vårt miljö- och trygghetsarbete. Vi delade även ut våra fina sorteringskassar för att förenkla för en bättre sopsortering.

Tillsammans utvecklar vi för trygghet och gemenskap.