Edvardslund, Eskilstuna

Bild på objekt från objektvision

Renovering av utemiljö på Edvardslund

På Edvardslundsgatan i Torshälla utvecklar vi utemiljön och innergården för våra hyresgäster. Hyresgästerna har varit med och tyckt till om vad de skulle tycka är värdefullt i sin utemiljö. Ombyggnationen är i full gång och beräknas att vara klar våren 2024.

Vi bygger upp lekattraktioner för små och stora barn, utegym med flera träningsstationer, sittytor, pergola, blomstrande upplevelseträdgård samt cykelburar och nya cykelställ. Dessutom bygger vi upp agilitybana för våra fyrbenta vänner, yta för basketspel samt sällskapsyta med laddningsmöjligheter för mobiltelefoner. Entrétorget in till innergården har vi lagt extra arbete på för att skapa en trevlig och inbjudande ingång samt montera pollare som lyser upp i gångarna.

Vår tekniska förvaltare Stefan, som projektleder ombyggnationen av utemiljön, visar upp hur det går och berättar: ”Det är väldigt givande att arbeta med utemiljöer och kul med nära kontakt med hyresgästerna. Jag tycker att vi är duktiga på att involvera våra hyresgäster i våra projekt och det syns att det uppskattas. Vi vill ju att utemiljöerna ska användas, vilket både skapar gemenskap och trygghet i ett bostadsområde. Jag känner verkligen att vi tillsammans utvecklar Eskilstuna och Torshälla, så att livet får plats och platser får liv.

Vi ser fram emot att se utemiljön användas. Tillsammans gör vi plats för liv, lek, gemenskap.

Korta fakta

Typ:

Renovering av utemiljö

Entreprenör:

N&S Group AB

Kontakt

Stefan Edberg

016-167533