Bild på ett bostadshus och dess entréer en sommardag.

Boendetyper

Kfast erbjuder olika boendetyper och hos oss kan du hitta ett hem som passar just dig. 

Välj den bostad och område som passar utifrån ditt liv. Förutom trygghetsbostäder, ungdomslägenheter, seniorbostäder och studentbostäder, finns såklart ”vanliga” bostäder hos oss. Alla lediga bostäder är samlade på ett ställe, förutom studentbostäder som vi hänvisar till Bostad Eskilstuna.

Trygghetsbostäder

Trygghetsbostäder är utformat för självständiga äldre över 65 år. Den relativt nya boendeformen bygger på att skapa en känsla av trygghet och gemenskap med de övriga hyresgästerna i fastigheten. 

Ungdomslägenhet

Du som är 18-26 år kan bo i ungdomslägenhet i Brunnsbacken och Nyfors med rabatterad hyra. De två första åren har du 2 000 kronor/månad i rabatt och de två följande åren 1 000 kronor/månad i rabatt.

Ett äldre par promenerar vid Eskilstunaån.

Seniorboende

En del av våra seniorlägenheter ligger en promenad från det lummiga Djurgårdsområdet. Några har en fantastisk utsikt från Hästskobacken i Fröslunda. Andra ligger inbäddade i Kronskogens grönska eller i Skogsängen nära friluftsområden med blåbärsris och svampstigar.

Två studenter skrattar tillsammans framför STIGA Sports Arena.

Studentboende

Är dags att börja studera? Kul!
Att ha eget hem att kunna ta det lugnt i eller studera inför tentan är A och O när du studerar, därför erbjuder vi på Kfast ett flertal olika studentbostäder. Alla är vi olika och hos kan du välja mellan ett flertal olika bostäder, vad passar dig bäst?