Skylt till audition vid entre

18 april 2024

Ungdomar fyller våra bostadsområden med aktiviteter i sommar

10 grupper gick vidare från audition till anställning i vår satsning Skapa ditt eget sommarjobb. I sommar kommer ungdomarna erbjuda våra hyresgäster aktiviteter som fotboll, basket och lekar samt kreativitet i olika former.

Ungdomarna har själva kommit på idéer och presenterat inför vår jury på audition. Varje grupp fick 30 minuter var. Ett roligt tillägg för i år var att de fått visa upp ett smakprov på sin aktivitet. Juryn har bland annat fått spela kort, leka lekar och spela basket. Juryn var imponerade och tyckte att ungdomarna var duktiga.

Det var roligt att få se hur engagerade ungdomarna var på audition. Vi ser fram emot att se ungdomarna fylla våra bostadsområden med aktiviteter!

Sofia, HR-partner

Nu kommer ungdomarna planera för sina aktiviteter och genomföra dem i sommar. Det kommer vara gratis att delta. Aktiviteterna kommer att marknadsföras i våra bostadsområden, men också i vårt nyhetsblad Livet hemma och på vår Facebook-sida. Håll utkik!

Ungdomarna bjöds på fika inför audition.

Ungdomarna välkomnades till Munktell Science Park för audition.

Om skapa ditt eget sommarjobb

Skapa ditt eget sommarjobb är en del av Kfasts satsning av att erbjuda ungdomar en meningsfull fritid. Våra Skapa-ungdomar är mellan 13-19 år och har själva fått komma på en egen aktivitet att erbjuda Kfasts hyresgäster under sommaren. Är du intresserad av att skapa ditt eget sommarjobb nästa år? Håll utkik på kfast.se/skapa i februari och mars!