Sommarjobbare står med verktyg för utomhusskötsel.

12 juni 2024

Vi välkomnar årets sommarjobbare

Vi anställer nästan 100 ungdomar i sommar. De kommer arbeta med fastighetsskötsel och hålla fint i våra områden, lokalvård samt kundtjänst i vårt kundcenter.

Inför sommarjobben skriver ungdomarna att de ser mest fram emot att till exempel:

Vi har även ungdomar som skapar sina egna sommarjobb och anordnar aktiviteter för våra hyresgäster i sommar. Aktiviteterna marknadsförs med affischer i våra bostadsområden, men du kan också se evenemangen på Kfast Sponsorskap. Varmt välkomna alla sommarjobbare!

Sommarjobb hos Kfast

Vi är Eskilstunas största fastighetsbolag. Vi arbetar med stort fokus på stadsutveckling, hållbarhet, socialt engagemang och nytänkande inom fastighetslösningar för hela Eskilstuna. Som sommarjobbare hos oss får du verkligen möjlighet att utvecklas och lära nytt. Vi är otroligt tacksamma över alla ansökningar till våra sommarjobb. Det är väldigt roligt att så många vill arbeta hos oss!

Ansökningstiden för årets sommarjobb löpte ut tidigare i år. Missade du att ansöka i år är du varmt välkommen med din ansökan nästa år på vår jobbsida. Ansökan för nästa år öppnar i februari 2025.