Röda radhus

Skogstorp | Nya hyresradhus

I Skogstorp, bakom de nya hyreslägenheterna mitt emot Skogstorpsskolan, bygger vi nu 37 nya hyresradhus. Planerad inflyttning är hösten 2024.

Skogstorp är ett fint och familjevänligt område, nära till såväl skog och natur som till skola och matvaruaffär. Du tar dig till Eskilstuna centrum på cirka femton minuter med bil och tjugo minuter med buss eller cykel.

I Skogstorp på Orrhultsvägen, bakom de nya hyreslägenheterna mitt emot Skogstorpsskolan, bygger vi nu 37 nya hyresradhus av märket Götenehus. Här kommer det bli 31 hus med 4 rum, byggda i 2 plan på en yta av 103,6 kvadratmeter. Det kommer också byggas 6 hus bestående av 2 rum på markplan som blir 59 kvadratmeter stora.

Hyresradhusen kommer bland annat att ha:

  • Tvättmaskin och torktumlare
  • Kakel och klinkers
  • Parkettgolv
  • Förråd intill entrén

De här fina radhusen byggs dessutom i en träkonstruktion som har låg miljöpåverkan. Under hösten 2024 kommer radhusen i Skogstorp att vara klara för inflyttning.

Möjlighet till bilparkering kommer att finnas i området. Parkeringsplats ingår inte i bostadshyran.

Är du nyfiken på nya hyresradhusen i Skogstorp?

Fler bilder och information om radhusen i Skogstorp kommer inom kort. Under tiden kan du logga in på Mina sidor och göra en intresseanmälan för område Skogstorp, om du inte redan har det ifyllt.

Är du ny kund? Passa på att registrera dig hos oss så att du kan börja samla köpoäng redan idag.
Läs mer om vår bokö här.