Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Powered by Google Translate

Seniorboenden

En del av våra seniorlägenheter ligger en promenad från det lummiga Djurgårdsområdet. Några har en fantastisk utsikt från Hästskobacken i Fröslunda. Andra ligger inbäddade i Kronskogens grönska eller i Skogsängen nära friluftsområden och i Viptorp där blåbärsris och svampstigar finns runt knuten.

Kfast planerar boendet ur ett helhetsperspektiv – för alla åldersgrupper. Och ett bra boende handlar inte bara om hur lägenheterna ser ut, utan också om förutsättningar för en praktiskt vardag. Allt från tillgänglighet till bostaden till kommunikationer och service.

Vi tycker också att det är extra viktigt att hyresgäster som tillbringar allt mer tid i hemmet också ska ha ett tryggt boende i natursköna omgivningar och nära till ett aktivt liv. Från våra seniorboenden är det aldrig långt till matvarubutiker och andra serviceinrättningar. Det går också täta bussturer till och från Eskilstuna centrum.

Våra seniorboenden

Vi har två alternativ av boenden för dig som är senior. Det ena är för dig som är +65, där vi nyligen färdigställde bostäder på Brogatan mitt i Torshälla centrum. Det andra är ett helt nytt koncept, Trygghetsboende för dig som är +70. Här bygger vi ett hem med guldkant!

Vårt första trygghetsboende kommer att ligga i attraktiva Västra Munktellstaden. Byggstart blir i början av 2022 och bostäderna kommer att stå redo att välkomna sina nya hyresgäster under 2024.

Särskild bostadskö för trygghetsboende

Den 1 september 2021 öppnar vi upp möjligheten för dig som har fyllt 65 år att ställa dig i den separata bostadskön för våra trygghetsboenden. Det gör du via en blankett som fylls i och skickas till vårt kundcenter. Blanketten kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida den 1 september.

Områden där du hittar våra seniorboenden

Söder
Eskilsgatan 14
Kvarngärdesgatan 4
Köpmangatan 10 och 12
Tunaforsgatan 2-4

Skogsängen
Skogsängsgatan 6 och 10

Brunnsbacken
Bellmansgatan 3A
Bellmansgatan 1

Fröslunda
Hästskobacken 4 och 8
Högbovägen 5
Enrisvägen 7

Marielund
Moa Martinssons gata 20-26

Kjula
Tallvägen 1

Lagersberg
Lagrådsgatan 26

Östermalm
Klostergatan 29-35

Torshälla
Birgersgatan 2
Skeppargatan
Snäckbergsstigen
Edvardslundsgatan
Brogatan 13

Strigeln
Eskilsgatan 14
Kvarngärdesgatan 4
Köpmangatan 10 och 12
Tunaforsgatan 2-4

Odlaren
Strimlusevägen 5